Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karamarko

'Ovo što mi stvaramo novi je HDZ iz kojeg smo istjerali lopovluk'

Tomislav Karamarko (1)
Patrik Macek/PIXSELL
18.12.2012.
u 19:35

Nemamo više vremena za odgađanje Zagreba, on je mjerilo našeg političkog bitka, kazao je predsjednik HDZ-a.

U ovo znakovito vrijeme moramo imati odgovornost, izabrati ljude koji imaju težinu i povijest. Nemamo više vremena za odgađanje Zagreba, on je mjerilo našeg političkog bitka. Osjetili smo poziv i poriv da politički živimo. Pokažimo da zavrjeđujemo naklonost Zagreba – kazao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko uoči izborne skupštine gradske organizacije HDZ-a Grada Zagreba.

Dodao je da izborna skupština mora donijeti nešto novo, HDZ koji ima svoj program i cilj.

– Ovo što mi stvaramo novi je HDZ iz kojeg smo istjerali lopovluk te vraćamo istinsko domoljublje. HDZ će postati novo mjesto mladih kreativnih i sposobnih ljudi – najavio je predsjednik stranke.

Komentirao je i sadašnju vlast.

– Aktualna koalicija koristi se metodom pokušaja i sigurnog promašaja. Gradski odbor HDZ-a mora bez obzira na podjele misliti na jedinstvo, a ako i postoje razlike, izdržimo do lokalnih izbora. Iza njih nas čekaju parlamentarni - zaključio je Karamarko.

>>Bitka za vlast - bira se novo vodstvo zagrebačkog HDZ-a

Ključne riječi

Komentara 29

ME
melkior12
22:20 18.12.2012.

Istjerali lopovluk. A lopove? Nije mi jasno čime Karamarko zaslužuje ovoliku prisutnost u medijima.

B0
bob_07
22:22 18.12.2012.

Kad on to kaže, moramo mu vjerovati hahah. Ne znam stvarno tko će glasati za HDZ ili SDP na sljedećim izborima. Pokazali su se i jedni i drugi da su NESPOSBNI, a prije svega LOPOVI koji gledaju vlastiti interes, nikad im dosta

Avatar pupoljak
pupoljak
22:12 18.12.2012.

hehe...., Karamarko bi vlast u Zagrebu. Nikad, nikad ......, nikad!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije